• Maak telefonisch je afspraak op 03 334 58 96

Maak bij jouw osteopaat een afspraak online

✔ Ervaren behandelaars

✔ Manuele specialisaties

✔ Volwassenen en baby's

Bij KinActive kan je bij jouw osteopaat een afspraak online maken. Osteopaat Anneleen Vermeeren richt zich via een persoonlijke en manuele geneeswijze op het onderzoeken en herstellen van bewegingsstoornissen in het lichaam, volgens de fundamenten van de osteopathie. Door beweeglijkheid van weefsels te stimuleren bevorderen we de lichaamsgenezing van zeer specifieke mobiliteitsbeperkingen, dit zowel bij baby’s als volwassenen. Aarzel niet om contact op te nemen, of maak een afspraak online bij jouw osteopaat.

Neem contact met ons op, of maak gelijk een afspraak voor osteopathie.

Ostheopathie KinActive

Kan ik bij mijn osteopaat volledig zelf mijn afspraak online boeken?

Natuurlijk kan dat. Kom je voor de eerste keer langs bij ons? Dan bel je ons beter eerst even op. Daarna kan je bij jouw osteopaat een online afspraak maken via de afsprakenmodule. Wij werken van maandag tot vrijdag, maar je kan altijd een afspraak inplannen wanneer het jou goed uitkomt. Bij jouw osteopaat in Rumst maak je eenvoudig een afspraak door je beschikbaarheid en gegevens door te geven. Selecteer vervolgens ook de aard van de behandeling. Een afspraak maken bij jouw osteopaat is zeer gemakkelijk, zelfs voor jouw baby. Kom samen met jouw baby een osteopathiebehandeling volgen.

 

Maak nu een afspraak

KinActive geeft osteopathiebehandelingen voor volwassenen in regio Reet en Duffel voor al wie pijn heeft in zijn gewrichten, spieren en ledematen. Een afspraak bij jouw osteopaat duurt ongeveer 45 minuten. In onze praktijk hanteren wij nog steeds een aantal maatregelen omtrent COVID-19. Welke dat zijn, ontdek je bij praktijkinfo. Maak nu een online afspraak via onze website. Heb je al een afspraak bij jouw osteopaat maar ben je ziek en kan je niet komen? Laat ons dit dan 24 uur op voorhand telefonisch weten op het nummer 03 334 58 96.

03 334 58 96
info@kin-active.be
Ekkersgatstraat 1
2840 Rumst