• Maak telefonisch je afspraak op 03 334 58 96

Osteopathiebehandeling in regio Duffel

✔ Ervaren behandelaars

✔ Manuele specialisaties

✔ Volwassenen en baby's

Na een osteopathiebehandeling bij ons in regio Duffel merk je na een paar beurten al resultaat. Soms merk je na een eerste behandeling al verbetering, maar kunnen de klachten terugkomen. Daarom is het belangrijk dat je een paar keer terugkeert naar onze praktijk KinActive in Rumst. Indien je geen resultaat merkt en de pijn aanhoudt, gaan wij met jou op zoek naar een andere methode om je van jouw pijn te af te helpen.

Neem contact met ons op, of maak gelijk een afspraak voor osteopathie.

Ostheopathie KinActive

Een osteopathiebehandeling is zeker nuttig

In onze praktijk geven we osteopathiebehandelingen voor volwassenen. Ze hebben een zeer positief effect op:

  • De bloedsomloop
  • Het lymfestelsel
  • Het zenuwstelsel

Met een osteopathiebehandeling brengen we namelijk het evenwicht terug in het lichaam. Met osteopathiebehandelingen voor baby’s gebruiken we ook druktechnieken, waarbij de scheden en wervelkolom worden onderzocht. Daarnaast bevorder je het proces door een correct voedings- en houdingsadvies te combineren. Wil je jouw nekklachten met osteopathie aanpakken? Dan kan je terecht in onze praktijk. Ontdek wie wij zijn en welke behandelaar jij zoekt.

Hoe gaan wij aan de slag?

Als het je eerste behandeling is, onderzoeken wij samen de onderliggende oorzaak van de klacht. Op basis hiervan stellen we een plan op. Door een plan op te stellen, bepalen we de juiste therapie voor jou. Het is belangrijk dat we na het herstellen van de pijn de juiste methodes evalueren. Een behandeling bij ons duurt ongeveer 30 minuten.

 

Neem contact met ons op

Naast osteopathiebehandelingen geven we ook kinesitherapie in regio Duffel. Onze osteopaat richt zich op het verlichten van kwalen die uitwendige prikkels opwekken. Herken je deze prikkels en wil je er iets aan doen? Wil je jouw rugklachten met osteopathie verlichten? Dan ben je bij ons in goede handen. Door contact met ons op te nemen, kan je een online afspraak maken bij jouw osteopaat. Bel ons op het nummer 03 334 58 96 en maak jouw eerste afspraak bij KinActive.

03 334 58 96
info@kin-active.be
Ekkersgatstraat 1
2840 Rumst