• Maak telefonisch je afspraak op 03 334 58 96

Wie zijn we?

Anneleen Vermeeren

Anneleen Vermeeren

Ik ben Anneleen Vermeeren, in 2010 afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en de manuele therapie aan de KU Leuven. In 2014 startte ik mijn eigen praktijk KinActive. Om mijn visie te blijven verbreden en om mijn patiënten zo volledig mogelijk te begeleiden in hun herstelproces, legde ik doorheen de jaren verschillende specialisatietrajecten af. Met in het bijzonder de opleiding "osteopathie". In 2018 studeerde ik af als erkend osteopaat.

Daar ontdekte ik mijn grote passie voor de menselijke beweging en de passie voor het principe dat het lichaam als één samenhangend geheel functioneert. Ook voor osteopathie blijf ik mij bijscholen en begin 2018 startte ik met de tweejarige opleiding osteopathie voor baby's en kinderen.

Melanie Van Reeth

Ik ben Melanie Van Reeth. In 2016 studeerde ik af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, afstudeerrichting manuele therapie. Na een ManaMa manuele therapie aan de Universiteit Brussel, specialiseerde ik me in het domein van rug- en nekklachten.

Toen ik in 2016 stage liep bij KinActive ontdekte ik een grote overeenstemming met de persoonlijke werkwijze van Anneleen en mijn eigen omgang met patiënten. Ik ben er dan vervolgens ook met veel plezier ingestapt. Door mijn twaalfjarige carrière bij atletiekclub Duffel heb ik zelf het belang ervaren van zo'n persoonlijke aanpak in de wereld van de kinesitherapie en streef er dus elke dag naar dat aan mijn patiënten aan te bieden.
03 334 58 96
info@kin-active.be
Ekkersgatstraat 1
2840 Rumst